…
Play

Kampanj

Happy feet!

Wear at Work – arbetskläder för vård och skönhet

Wear At Works väldesignade arbetskläder är utvecklade för att förenkla vardagen för vård, dental och skönhet. Kläderna görs i naturmaterial, som låter både plaggen och din kropp andas.

Läs mer

Handla efter bransch!

…

Dental

För dig som jobbar inom dental kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design.

Läs mer
…

Skönhet & Kroppsvård

För dig som jobbar på spa och inom skönhetsvård, har vi en fantastisk kollektion, som inte bara är designad för att passa ditt jobb – de är snygga och stilrena också.

Läs mer
…

Vård & Omsorg

För dig som jobbar inom vård och omsorg kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design.

Läs mer
…

Service & städ

För dig som jobbar inom service och städ kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design.

Läs mer
…

Veterinär

För dig som jobbar som veterinär kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design.

Läs mer
…

Upplev hela kollektionen

Väldesignade arbetskläder som är utvecklade för att förenkla vardagen för vård, dental och skönhet.

Se hela kollektionen

Nyheter i sortimentet

Hitta din närmaste återförsäljare

Våra återförsäljare är bland de bästa i Sverige på profilering, profilkläder och arbetskläder.
Framför allt kunniga i WAWs koncept och sortiment – hitta återförsäljare på länken.

Klicka här