Kläder efter bransch

Handla dina kläder efter bransch! Oavsett vilken bransch du tillhör så kan du hitta snygga och prisvärda arbetskläder hos oss. Vi har bland annat arbetskläder för vård & hälsa, dental, veterinär, plastikkirurgi, spa & skönhet och kroppsvård.

Anpassade efter din dag

Kläderna är anpassade för att passa inom olika branscher. Material och design är noga framtaget med tanke på hur en dag ser ut på arbetsplatsen. Vi har förstått hur viktigt det är att vara bekväm och samtidigt känna sig snygg och representativ. Våra arbetsuniformer är stilrena och moderna och de kan kombineras med sköna basplagg och sportiga accessoarer.

Genomtänkt design

Under en lång arbetsdag behöver din kropp kunna andas för att må bra. Därför använder vi bomull i alla våra uniformer. Med en nypa tillsatt elastan får plaggen en skön stretch. Det gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats. Alla våra arbetsbyxor har en bred mudd eller resår i midjan för att sitta skönt över magen hela dagen. Vår speciella arbetssko ”Air Shoe” är tillverkad i ett mycket lätt material som hjälper din fot andas. Den följsamma och mjuka sulan passar särskilt bra vid pedalanvändande.

För att du enkelt skall kunna navigera i vårt sortiment och hitta produkter som passar just dig har vi delat in det i avdelningar efter bransch.

Behöver du hjälp att hitta kläder som passar just dig och din bransch, kontakta oss, så hjälper vi dig med en snygg, funktionell och representativ outfit.