Arbetskläder med fokus på design

 

Vem har bestämt att arbetskläder behöver vara tråkiga? Vi på Wear at Work har tagit fram en kollektion exklusiva uniformer för dig som har höga krav på design, funktion och komfort. Med den prisbelönte formgivaren Cathrine Edblad som kreativ chef och medgrundare står designen i fokus. Vi har skapat produkter som du kan känna dig representativ i. Produkter med funktionella detaljer och i sköna material. Med våra unika arbetskläder ger vi ditt team ett snyggt och modernt utseende.

 

Representativ design

Vårt sortiment är uppbyggt av uniformer och basplagg med tillhörande accessoarer.  Produkterna är lättkombinerade och bidrar till en professionell helhetslook. I branscher där konkurrensen är stor har vi insett vikten av ett originellt men samtidigt professionellt uttryck. Vi ger detta till dig. Allt för att du ska kunna ge dina kunder den bästa upplevelsen och servicen. Vi erbjuder även profilering av våra plagg genom brodyr vilket du kan läsa mer om här.

 

Funktionella detaljer

Varje produktgrupp är nogrannt framtagen för att fungera optimalt för dig i ditt arbete. Våra zip-stilar är utrustade med en snygg 2-vägsdragkedja mitt fram för att ge dig högsta rörelsefrihet. Genom att öppna upp dragkedjan helt omvandlas den längre tunikan till en rock. För dig som vill kunna justera passformen allteftersom passar våra wrap-stilar perfekt. Knyt åt snyggt för en tajtare passform eller öppna upp för en mer avslappnad känsla. De flesta plagg är utrustade med ett flertal praktiska fickor för att säkert förvara allt från mobiltelefon till olika typer av verktyg.

 

Komfort & Kvalitet

Under en lång arbetsdag behöver din kropp kunna andas för att må bra. Därför använder vi bomull i alla våra uniformer. Med en nypa tillsatt elastan får plaggen en skön stretch. Det gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats. Alla våra arbetsbyxor har en bred mudd eller resår i midjan för att sitta skönt över magen hela dagen. Vår speciella arbetssko ”Air Shoe” är tillverkad i ett mycket lätt material som hjälper din fot andas. Den följsamma och mjuka sulan hjälper dig att röra dig obemärkt genom behandlingsrummen.

 

Till butiken!

 

arbetskläder