Ångerrätt

Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick, samt att samtliga lappar och tags måste sitta kvar. Du som kund betalar för returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du mottagit varan. Vi rekommenderar därför att du skickar varan väl emballerad och i fint skick åter till oss på WAW.

Skadad eller felaktig vara

Är produkten du mottagit skadad eller felaktig kommer vi att byta ut varan ifråga utan dröjsmål. Kontakta kundtjänst på order@waw.se så skickar vi dig en returfraktsedel tillsammans med information hur du går tillväga för att skicka tillbaka varan.

Retur- och bytesrätt

Retur- och bytesrätt gäller inom 14 dagar från fakturadatum för varor i obruten förpackning, varvid order och fakturanummer, skall anges.

En returfraktsedel mailas ut tillsammans med ett returdokument där uppgifter ska fyllas i om returen och bifogas i paketet. Återbetalning sker först efter att retur kommit oss tillhanda.

Reklamation

Meddelande om fel i vara lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Vid godkänd reklamation erbjuder vi en ny likadan, en likvärdig vara eller full återbetalning av varan. Vid reklamation så står vi för returfrakten. Kontakta kundtjänst order@waw.se.

Vid förlust eller transportskada vänd dig direkt till ansvarigt transportföretag. OBS! Innan kvittering av godset sker skall mottagaren själv kontrollera antal kollin mot fraktsedeln. Om antalet kollin ej stämmer och mottagaren ändå kvitterar godset ersätts inte förkommet gods.

Läs mer om dina rättigheter hos Allmänna Reklamationsnämden.

Återbetalning

Har du betalt vi kreditkort så sätter vi tillbaka pengarna på ditt kort. Återbetalningen kommer att synas på ditt konto inom ett par dagar från det att vi gjort återbetalningen (Klarna)

Om fakturabetalning (Klarna) kommer Klarna att kontakta dig via mail för att inhämta dina uppgifter och därefter återbetala retur beloppet.