Samarbetspartners

 

Vi har med omsorg inlett samarbeten med ett antal utvalda återförsäljare. Detta för att vi vill att våra produkter alltid ska finnas tillgängliga för dig som kund. Vi är numera stolta samarbetspartners med nedan återförsäljare.

 

Hos dem hittar du hela vårt sortiment!

 

 

 

DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster.

 

 

GAMA Dental AB är ett familjeföretag som nu drivs av den tredje generationen. De startade med amalgamtillverkning 1940 och hette då Amalgambolaget AB. Idag heter de GAMA Dental AB och säljer förbrukningsmaterial till tandvården samt även mindre utrustning.

 

 

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt.

 

 

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Tingstads vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen för alla som driver en verksamhet och de ska göra detta med engagemang, kundfokus och ärlighet.

 

 

Vårdväskan/Color4care grundades 2011 av Sofi & Phillip  De säljer funktionella, färgglada och roliga produkter till vården. Produkter som hjälper dig, med ett vårdyrke, att sätta en personlig prägel på din arbetsuniform och som sätter lite färg på en annars grå och tråkig vård. Vårdväskans ledord är Glädje, Färg och Omtanke.

 

Dentalringen startades 2005 i Västra Frölunda utanför Göteborg. I början var tandtekniker huvudkundgrupp, men snart utökades sortimentet till att täcka tandläkarklinikers helhetsbehov. I rask takt har företaget växt och idag har Dentalringen sju anställda. Företaget är nu väletablerade på dentalmarknaden och fortsätter att utvecklas för att möta kundernas behov.

 

Är du intresserad av att sälja våra produkter i din butik eller webshop?

Vänligen kontakta oss på email info@waw.se eller på telefon 070 260 49 80.

Du kan även se och köpa hela vår kollektion direkt genom vår webshop.