Arbetskläder som kombinerar stil med komfort - Wear At Work

Wear At Work –

Arbetskläder som kombinerar stil med komfort.

 

 

Det hela började med en undran – varför måste arbetskläder vara så tråkiga? Denna fråga ställde sig Rebecka Ardo (Grundare och VD -Wear At Work) år 2015. Med en bakgrund som operationstandsköterska och många år som säljare inom dentalbranschen insåg hon att det saknades ett exklusivt och stilfullt klinikmode. Arbetsuniformer som inte ser ut som de gjort i 100 år utan som tilltalar dagens moderna professionella.

 

Genom en tillfällighet kom hon i kontakt med Cathrine Edblad, prisbelönt designer och grundare av designföretaget Edblad, och hjulet började snurra. Cathrine, med sitt intresse för design och nytänkande produkter, såg snabbt det hål som behövde fyllas.

 

En kollektion unika uniformer tog form och Wear At Works första produktion sattes igång. Resultatet blev lättkombinerade plagg med material som andas, som är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer och kan kombineras på många olika sätt efter behov och tillfälle.

 

Ambitionen är att vara med och forma framtidens arbetskläder för branscher som ställer höga krav på både komfort och estetik. Att skapa plagg som kombinerar stil med komfort och funktion är grundstenen i företaget och kommer alltid vara det som driver oss framåt.

 

Vi vill skapa kläder som inte bara gläder er som ska bära dem, utan även era kunder. Inom branscher där konkurrensen är hög kan ett professionellt och originellt uttryck vara avgörande. Med designen i fokus ska våra kläder representera, attrahera och addera.

 

Wear At Work - Grundare & Vision