Svenskdesignade uniformer

Handla dina kläder efter bransch! Oavsett vilken bransch du tillhör så kan du hitta snygga och prisvärda arbetskläder hos oss. Vi har bland annat arbetskläder för vård & hälsa, dental, veterinär, plastikkirurgi, spa & skönhet och kroppsvård.

Vilken bransch passar dig?

…

Dental

För dig som jobbar inom dental och vård kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design.

Läs mer
…

Skönhet & Kroppsvård

För dig som jobbar på spa och inom skönhetsvård, har vi en fantastisk kollektion, som inte bara är designad för att passa ditt jobb – de är snygga och stilrena också.

Läs mer
…

Upplev hela kollektionen

Oavsett vilken bransch du tillhör så kan du hitta snygga och prisvärda arbetskläder hos oss. Klicka dig in på länken och upplev hela vår kollektion, vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Till kollektionen

Look like the professional you are!

Anpassade efter din dag

Kläderna är anpassade för att passa inom olika branscher. Material och design är noga framtaget med tanke på hur en dag ser ut på arbetsplatsen. Vi har förstått hur viktigt det är att vara bekväm och samtidigt känna sig snygg och representativ. Våra arbetsuniformer är stilrena och moderna och de kan kombineras med sköna basplagg och sportiga accessoarer.

Genomtänkt design

Under en lång arbetsdag behöver din kropp kunna andas för att må bra. Därför använder vi bomull i alla våra uniformer. Med en nypa tillsatt elastan får plaggen en skön stretch. Det gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats. Alla våra arbetsbyxor har en bred mudd eller resår i midjan för att sitta skönt över magen hela dagen. Vår speciella arbetssko ”Air Shoe” är tillverkad i ett mycket lätt material som hjälper din fot andas. Den följsamma och mjuka sulan passar särskilt bra vid pedalanvändande. 

För att du enkelt skall kunna navigera i vårt sortiment och hitta produkter som passar just dig har vi delat in det i avdelningar efter bransch. Behöver du hjälp att hitta kläder som passar just dig och din bransch, kontakta oss, så hjälper vi dig med en snygg, funktionell och representativ outfit.