Kläder för alla som arbetar med vård och hälsa.

Det finns många olika grenar på vård- och hälsoträdet. Allt ifrån veterinär, dental, hälsa & skönhet till traditionell vård och omsorg.

WAW utvecklar kläder som alla kan trivas i och med en design som gör att man trivs. För varför ska man inte ha snygga arbetskläder om man kan? Vi hoppas att vårt motto lyser igenom; att vi genuint bryr oss om dig som arbetar med vård och hälsa – i alla dess former.

Vilken bransch passar dig?

…

Vård och omsorg

Vår senaste kollektion har utvecklats för att uppfylla de krav som ställs inom vård och omsorg. Det handlar givetvis om att de ska klara att användas dag ut och dag in, vilket innebär att kvalitet i utförande och förmåga att kunna tvättas i
85° är central.

Läs mer
…

Dental

Snygga och funktionella arbetskläder för dental-branschen. Bygg er kollektion och hitta nya favoriter som underlättar er arbetsdag!

Läs mer
…

Veterinär

Bekväma arbetskläder för moderna veterinärer. Hitta arbetskläder som passar dig och er verksamhet. Vi har allt från skor och byxor till sköna tröjor och rockar.

Läs mer
…

Skönhet & Kroppsvård

För dig som jobbar på spa och inom skönhetsvård, har vi en fantastisk kollektion, som inte bara är designad för att passa ditt jobb – de är snygga och stilrena också.

Läs mer

Med ett öga för detaljer. Och en attraktiv design.

...

God design är den design man inte tänker på. Allt känns självklart och detaljerna sitter där de ska. Det är en av grundbultarna i vårt designarbete.

Men arbetar man med kläder så finns det också ett estetiskt perspektiv – vi vill ha kläder som vi känner oss snygga i.

...

WAW utvecklas i dialog med dig
Konsten är att kunna kombinera dessa båda. för oss är det inte en motsats utan en självklarhet. Vi behöver snyggare vårdkläder utan att tappa fokus på detaljer. Med en ständig produktutveckling i dialog med våra användare försöker vi hela tiden höja ribban och få dig att trivas – och uppskatta smarta finesser som gör din vardag lite enklare.