Svenskdesignade arbetskläder för flera branscher

Svenskdesignade uniformer

Handla dina kläder efter bransch! Oavsett vilken bransch du tillhör så kan du hitta snygga och prisvärda arbetskläder hos oss. Vi har bland annat arbetskläder för vård & hälsa, dental, veterinär, plastikkirurgi, spa & skönhet och kroppsvård.

Anpassade efter din dag

Kläderna är anpassade för att passa inom olika branscher. Material och design är noga framtaget med tanke på hur en dag ser ut på arbetsplatsen. Vi har förstått hur viktigt det är att vara bekväm och samtidigt känna sig snygg och representativ. Våra arbetsuniformer är stilrena och moderna och de kan kombineras med sköna basplagg och sportiga accessoarer.

Genomtänkt design

Under en lång arbetsdag behöver din kropp kunna andas för att må bra. Därför använder vi bomull i alla våra uniformer. Med en nypa tillsatt elastan får plaggen en skön stretch. Det gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats. Alla våra arbetsbyxor har en bred mudd eller resår i midjan för att sitta skönt över magen hela dagen. Vår speciella arbetssko ”Air Shoe” är tillverkad i ett mycket lätt material som hjälper din fot andas. Den följsamma och mjuka sulan passar särskilt bra vid pedalanvändande.

För att du enkelt skall kunna navigera i vårt sortiment och hitta produkter som passar just dig har vi delat in det i avdelningar efter bransch. Behöver du hjälp att hitta kläder som passar just dig och din bransch, kontakta oss, så hjälper vi dig med en snygg, funktionell och representativ outfit.

Vilken bransch passar dig?

…

Vård och omsorg

Vår senaste kollektion har utvecklats för att uppfylla de krav som ställs inom vård och omsorg. Det handlar givetvis om att de ska klara att användas dag ut och dag in, vilket innebär att kvalitet i utförande och förmåga att kunna tvättas i
85° är central.

Läs mer
…

Dental

Snygga och funktionella arbetskläder för dental-branschen. Bygg er kollektion och hitta nya favoriter som underlättar er arbetsdag!

Läs mer
…

Veterinär

Bekväma arbetskläder för moderna veterinärer. Hitta arbetskläder som passar dig och er verksamhet. Vi har allt från skor och byxor till sköna tröjor och rockar.

Läs mer
…

Skönhet & Kroppsvård

För dig som jobbar på spa och inom skönhetsvård, har vi en fantastisk kollektion, som inte bara är designad för att passa ditt jobb – de är snygga och stilrena också.

Läs mer

Med ett öga för detaljer. Och en attraktiv design.

...

God design är den design man inte tänker på. Allt känns självklart och detaljerna sitter där de ska. Det är en av grundbultarna i vårt designarbete.

Men arbetar man med kläder så finns det också ett estetiskt perspektiv – vi vill ha kläder som vi känner oss snygga i.

...

WAW utvecklas i dialog med dig
Konsten är att kunna kombinera dessa båda. för oss är det inte en motsats utan en självklarhet. Vi behöver snyggare vårdkläder utan att tappa fokus på detaljer. Med en ständig produktutveckling i dialog med våra användare försöker vi hela tiden höja ribban och få dig att trivas – och uppskatta smarta finesser som gör din vardag lite enklare.