…

Arbetskläder som kombinerar stil med komfort

Arbetskläder som kombinerar stil med komfort

Det hela började med en undran – varför måste arbetskläder vara så tråkiga? Denna fråga ställde sig Rebecka Ardo år 2015. Med en bakgrund som operationstandsköterska och många år som säljare inom dentalbranschen insåg hon att det saknades ett exklusivt och stilfullt klinikmode. Arbetsuniformer som inte ser ut som de gjort i 100 år utan som tilltalar dagens moderna professionella.

Genom en tillfällighet kom hon i kontakt med Cathrine Edblad, prisbelönt designer och grundare av designföretaget Edblad, och hjulet började snurra. Cathrine, med sitt intresse för design och nytänkande produkter, såg snabbt det hål som behövde fyllas.

En kollektion unika uniformer tog form och Wear At Works första produktion sattes igång. Resultatet blev lättkombinerade plagg med material som andas, som är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer och kan kombineras på många olika sätt efter behov och tillfälle.

...

Ambitionen är att vara med och forma framtidens arbetskläder för branscher som ställer höga krav på både komfort och estetik. Att skapa plagg som kombinerar stil med komfort och funktion är grundstenen i företaget och kommer alltid vara det som driver oss framåt.

Vi vill skapa kläder som inte bara gläder er som ska bära dem, utan även era kunder. Inom branscher där konkurrensen är hög kan ett professionellt och originellt uttryck vara avgörande. Med designen i fokus ska våra kläder representera, attrahera och addera.


Det här är WAW

Representativ design

Vårt sortiment är uppbyggt av uniformer och basplagg med tillhörande accessoarer.  Produkterna är lättkombinerade och bidrar till en professionell helhetslook. I branscher där konkurrensen är stor har vi insett vikten av ett originellt men samtidigt professionellt uttryck. Vi ger detta till dig. Allt för att du ska kunna ge dina kunder den bästa upplevelsen och servicen. Vi erbjuder även profilering av våra plagg genom brodyr vilket du kan läsa mer om här.

Funktionella detaljer

Varje produktgrupp är nogrannt framtagen för att fungera optimalt för dig i ditt arbete. Våra zip-stilar är utrustade med en snygg 2-vägsdragkedja mitt fram för att ge dig högsta rörelsefrihet. Genom att öppna upp dragkedjan helt omvandlas den längre tunikan till en rock. För dig som vill kunna justera passformen allteftersom passar våra wrap-stilar perfekt. Knyt åt snyggt för en tajtare passform eller öppna upp för en mer avslappnad känsla. De flesta plagg är utrustade med ett flertal praktiska fickor för att säkert förvara allt från mobiltelefon till olika typer av verktyg.

Komfort & Kvalitet

Under en lång arbetsdag behöver din kropp kunna andas för att må bra. Därför använder vi bomull i alla våra uniformer. Med en nypa tillsatt elastan får plaggen en skön stretch. Det gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats. Alla våra arbetsbyxor har en bred mudd eller resår i midjan för att sitta skönt över magen hela dagen. Vår speciella arbetssko ”Air Shoe” är tillverkad i ett mycket lätt material som hjälper din fot andas. Den följsamma och mjuka sulan hjälper dig att röra dig obemärkt genom behandlingsrummen.

Att vi dessutom är ISO-certifierade visar att vi hela tiden strävar efter att utveckla våra produkter och leverera en så bra upplevelse som möjligt.

Kontakta oss.