…
Play

Vård & Dental

Svenskdesignade kläder för vård och dental

Trött på tråkiga och alldeles för stora Bussaronger? För dig som jobbar inom dental och vård kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design. Våra svenskdesignade arbetskläder tillåter dig att trivas bättre på jobbet och därigenom göra ett bättre jobb.

Kläder för en arbetsdag på kliniken

Vi har förstått att dagarna kan vara hektiska inom de olika vårdyrkena. Med våra kläder vill vi underlätta för dig i ditt arbete genom att utforma våra arbetskläder i passande design och material.

Hos oss kan du hitta funktionella och högkvalitativa arbetskläder, som är speciellt framtagna för dental- och vårdbranschen. Våra uniformer är gjorda av bomull för att de ska kunna andas under en lång dag på språng. Vi har tillsatt en gnutta elastan så att du lätt ska kunna röra dig i dem. Med en 2-vägsdragkedja för stängning kan du alltid anpassa uniformen till om du sitter eller står upp i jobbet.

Kombinera dina arbetskläder själv

Wear At Works arbetskläder är skapade för att kunna kombineras utifrån dina önskemål. Ta en titt på vårt sortiment och beställ din egen, unika look. Om du vill ha hjälp, eller har några frågor om oss eller vårt utbud, får du mer än gärna kontakta oss.


Utvalda kläder för dig som jobbar inom vård & dental