…
…

.Bästsäljare inom Vård

 

Dessa tre plagg är tillverkade i ett slittåligt material med hög färgfasthet. Det tål industritvätt och skrynklar minimalt vilket gör det mycket lätt att sköta om. Förutom den höga kvalitén är alla plagg designade med fokus på komfort, funktion och rörelsefrihet. Och såklart designen!

Beställ ditt första prov redan idag!

 

…
Play

Rio Bussarong

.

Med raglansöm över axeln, sprund nedtill på båda sidor och stretchtyg i sidan har den allt för att ge dig optimal rörelsefrihet när du mest behöver det.

.

.

Vårdkläder för framtidens vårdpersonal

 

Trött på tråkiga och alldeles för stora Bussaronger? Då är du inte ensam! När vi startade WAW så var det fortfarande ett alldeles för utbrett fenomen inom dåtidens vårdkläder och vi kände att det var på tiden att det skedde en förändring.

För dig som jobbar inom vården kan vi idag erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris och med hög kvalitet. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design. Våra svenskdesignade arbetskläder tillåter dig att trivas bättre på jobbet och därigenom göra ett bättre jobb.

 

Vårdkläder för långa dagar

Vi har förstått att dagarna kan vara hektiska inom de olika vårdyrkena. Med våra vårdkläder vill vi underlätta för dig i ditt arbete genom att utforma dem i passande design och material. Hos oss kan du hitta funktionella och högkvalitativa arbetskläder, som är speciellt framtagna för vården.

.

Kombinera dina vårdkläder själv

Våra vårdkläder är skapade för att kunna kombineras utifrån din egen smak och dina önskemål. Ta en titt på vårt sortiment och beställ din egen, unika look, för dig själv eller för hela teamet. Om du vill ha hjälp, eller har några frågor om oss eller vårt utbud, får du mer än gärna kontakta oss.

 

Kontakta oss

Shoppa efter färg

 

 

.

Alla vårdkläder

.

Letar du efter arbetskläder

för Spa & Skönhet?

 

Klicka här

 

Follow us on instagram