Pressmeddelande | Norrtälje, juni 2022

Nu lanserar WAW och Texstar en helt ny kollektion:
Kläder för proffs i vården.

WAW, Wear at Work, har nu utvecklat en helt ny kollektion speciellt framtagen för alla inom hälso- och sjukvården.

Klarar högt ställda krav

WAWs nya kollektion är utvecklad för att uppfylla de krav som ställs inom hälso- och sjukvården – speciellt för dig som arbetar i vård & omsorgen, dental- eller djurvården.

Det handlar om kläder som ska klara att användas dagligen, vecka ut och vecka in – vilket innebär att hög kvalitet i utförande och en förmåga att klara industritvätt är viktig.

”Att kläder ska vara väldesignade är i vårt DNA. Och jag har alltid undrat varför inte vårdsektorn ställt lika höga krav på design som kvalitet. Det är ingen motsats!”
Rebecka Ardo, grundare WAW.

Sitter snyggt på alla

Och, som alltid med WAW, så är design, passform och bekvämlighet centralt. Allt finns i många storlekar och är väldesignat och har smarta detaljer som sitter där de ska.

Vi vill att alla ska hitta något att trivas i, och som har det där lilla extra. För varför ska vårdkläder inte se bra ut?

”Vi ser med spänning fram emot att WAW ska dra nytta av Texstars nätverk och struktur. Det ska bli en spännande resa!”
Mats Ågren VD Texstar/WAW

Med styrkan hos Texstar i ryggen

Som en del i Texstar så har WAW nu också tillgång till Texstars styrkor, som god lagerhållning, blixtsnabba leveranser och hög tillgänglighet. Givetvis står även Texstars applikationsavdelning klara att rycka in när behov finns.

WAW och Texstar har samma inriktning och mål: Vi tror att alla gör ett bättre arbete i snyggare jobbkläder. Utan att göra avkall på kvalitet.

Vill du veta mer om WAW och vår kollektion?

Kontakta Rebecka Ardo, grundare WAW, på 070-260 49 80 eller maila rebecka@waw.se.