…

Beställ ditt provkit idag!

.

Med rabattkoden [PROVA50] får du 50% på din order.

 

Play

 

Just nu!

Testa WAW till halva priset

.

WAWs bakgrund

Det hela började med en undran – varför måste arbetskläder vara så tråkiga? Denna fråga ställde sig Rebecka Ardo (Grundare och VD) år 2015. Med en bakgrund som operationstandsköterska och många år som säljare inom dentalbranschen insåg hon att det saknades ett exklusivt och stilfullt klinikmode. Arbetsuniformer som inte ser ut som de gjort i 100 år utan som tilltalar dagens moderna professionella.

Genom en tillfällighet kom hon i kontakt med Cathrine Edblad, prisbelönt designer och grundare av designföretaget Edblad, och hjulet började snurra. Cathrine, med sitt intresse för design och nytänkande produkter, såg snabbt det hål som behövde fyllas. En kollektion unika uniformer tog form och Wear At Works första produktion sattes igång.

Resultatet blev lättkombinerade plagg med material som andas, som är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer och kan kombineras på många olika sätt efter behov och tillfälle. Vår ambition är att vara med och forma framtidens arbetskläder för branscher som ställer höga krav på både komfort och estetik.

.

Hur beställer jag provkit

Vårt provkit riktar sig främst till nya kunder men kan även användas av gamla kunder som vill prova nya produkter i vårt sortiment. Ett provkit är en helt vanlig beställning men med 50% rabatt vilket dras av i kassan med rabattkoden [PROVA50]. Du kan beställa hur få eller hur många produkter du vill.

.

Kontakta oss

 

Kontakta oss HÄR för alla frågor, stora som små!

POPULÄRA PRODUKTER

 

Önskar ni logga eller text på era plagg?

 

Vi kan erbjuda profilering med både brodyr och olika typer av tryck. Det är en enkel och smidig process då vi gör allting på vårt huvudkontor i Norrtälje. Är ni intresserade är det bara att höra av er till vår kundtjänst så löser vi det direkt.

Mail: order@waw.se
Telefon: 0176-29 65 65

…