…
Play

SHARE YOUR LOVE

För att ljusa upp denna mörka tid och sprida lite värme och glädje till de som behöver det mest har vi denna månad en fin kampanj som skänker till välgörenhet. 

Du får 25% på hela sortimentet och 20 kr per såld artikel går till vår egen insamling till Läkare Utan Gränser och deras arbete för att stoppa Covid-19! Du kan läsa mer om deras arbete nedan.

VÅRA NOVEMBER-FAVORITER

.Upptäck hela kollektionen och glöm inte rabattkoden [SHAREYOURLOVE] när du checkar ut!

Alla produkter

.

Läkare Utan Gränser följer utvecklingen av Corona-pandemin och anpassar sina insatser efter de aktuella lokala behoven. De använder nära 50 års erfarenhet av att rädda liv och skydda de mest sårbara.

HÄR kan du läsa mer om Läkare Utan Gränsers arbete mot Covid-19.

Share Your Love - Till förmån för Läkare utan gränser

.

…

.

För dig som inte känner till oss…

 

Wear At Work har i samarbete med branschen utvecklat ett komplett sortiment av moderna arbetskläder för dig som jobbar inom skönhetsbranschen. Vi vill att du ska trivas, även på jobbet, utan att ge avkall på funktion och kvalitet. Det ska sitta lite bättre och ha en modernare skärning.

Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design. Våra svenskdesignade arbetskläder tillåter dig att trivas bättre på jobbet och därigenom göra ett bättre jobb.

Vi har förstått att dagarna kan vara hektiska. Med våra kläder vill vi underlätta för dig i ditt arbete genom att utforma våra arbetskläder i passande design och material. Hos oss kan du hitta funktionella och högkvalitativa arbetskläder, som är speciellt framtagna för skönhetsbranschen.

Vi erbjuder snygga och stilrena kläder av förstklassig design. Sköna material, bekväm passform och genomtänkta detaljer tillsammans med en estetiskt tilltalande design som passar för spa, skönhetssalonger, hårsalonger, massörer, plastikkirurger och liknande yrken där man eftersöker en professionell och vacker look.

Lär mer om vår vision och vår bakgrund HÄR.