…
Play

Share Your Love

1-30 nov

Share Your Love är en varm novemberkampanj full av ljus där vi för varje såld artikel skänker 20 kr till hjälporganisationen Läkare Utan Gränser.  Och Du får 25% på alla vårdkläder!

Använd rabattkoden  SHAREYOURLOVE i kassan för att ta del av rabatten.

VÅRA NOVEMBER-FAVORITER

 

När ni kommer till kassan och utcheckningen skriver ni in rabattkoden SHAREYOURLOVE i fältet för rabattkod. Då dras rabatten på 25% av automatiskt. Trevlig shopping!

…
Play

.

Läkare Utan Gränser följer utvecklingen av Corona-pandemin och anpassar sina insatser efter de aktuella lokala behoven. De använder nära 50 års erfarenhet av att rädda liv och skydda de mest sårbara.

HÄR kan du läsa mer om Läkare Utan Gränsers arbete mot Covid-19.

Share Your Love - Till förmån för Läkare utan gränser


.

För dig som inte känner till oss…

 

Wear At Work har i samarbete med branschen utvecklat ett komplett sortiment av moderna arbetskläder för dig som jobbar inom vården, dental samt skönhetsbranschen. Vi vill att du ska trivas, även på jobbet, utan att ge avkall på funktion och kvalitet. Det ska sitta lite bättre och ha en modernare skärning.

Du som jobbar inom vården är förmodligen, liksom vi, trött på tråkiga och alldeles för stora Bussaronger! För dig kan vi erbjuda snygga och moderna arbetskläder till ett bra pris. Vår kollektion är noga framtagen för att passa ditt jobb – men med nytänkande design. Våra svenskdesignade arbetskläder tillåter dig att trivas bättre på jobbet och därigenom göra ett bättre jobb.

Vi har förstått att dagarna kan vara hektiska inom de olika vårdyrkena. Med våra kläder vill vi underlätta för dig i ditt arbete genom att utforma våra arbetskläder i passande design och material. Hos oss kan du hitta funktionella och högkvalitativa arbetskläder, som är speciellt framtagna för dental- och vårdbranschen.

Till dig som jobbar inom skönhet kan vi erbjuda snygga och stilrena kläder av förstklassig design. Sköna material, bekväm passform och genomtänkta detaljer tillsammans med en estetiskt tilltalande design som passar för spa, skönhetssalonger, hårsalonger, massörer, plastikkirurger och liknande yrken där man eftersöker en professionell och vacker look.

Lär mer om vår vision och vår bakgrund HÄR.