…
Play

Nya Streamline

arrow down

Streamline
by Wear at Work

Vi är stolta att äntligen kunna presentera vår nya sko Streamline. En efterlängtad modell med Wear at Works tidlösa och moderna design, som vi vet kommer bli en favorit för både nya och befintliga kunder. 

Nya Streamline är framtagen för kompromisslös funktion och komfort under hela arbetsdagen. Sulan är i flexibelt EVA-material med unikt framtagna gummidetaljer för maximalt grepp. Hela ovandelen är sydd i ett stycke, vilket ger låg vikt och gör att skon följer fotens form och anpassar sig efter användaren.


The Process

...

Med en tydlig vision

Redan från ritbordet har visionen varit tydlig. Rebecka Ardo och Catherine Edblad ville skapa en stilren och modern siluett som ger en mjuk och bekväm känsla. 

...

Användaren i fokus

Vid utveckling av en ny produkt utgår vi alltid från användarnas behov och hur produkten kommer att användas i vardagen. Därför är har Streamline en innersula i tre lager som som ger hög komfort, samtidigt som den unika yttersulan i EVA-material ger ett stabilt grepp, även på hala underlag. 

En ny favorit växer fram

Med sin moderna stil är Streamline en sko som vi verkligen är stolta över. Den är i unisexmodell, finns i två färger och är redo att användas dag ut och dag in. En bekväm modell med det lilla extra för en mer behaglig dag på jobbet. Upplev den redan idag!