…
Play

Vi vet att det ställs höga krav. Vi jobbar för dig.

Kraven på kläder för vårdproffs är höga. De används vecka ut, vecka in – dygnets alla timmar. Därför måste de hålla en kvalitet som ger ett långt liv.

Vi utvecklar produkter som ska klara dina högt ställda krav, både vad avser hållbarhet genom att minst efterleva olika certifieringar, som till exempel Oeko-Tex 100 (klass 2), för en minskad miljöpåverkan. Men det handlar också om att förstå hur plaggen används, var påfrestningarna kommer, och se till att de skärs på ett sätt som gör dem följsamma och tåliga – utan att kompromissa med passform och design.

Industritvätt är en nödvändighet

Den andra sidan av produktionen handlar om att ge dem rätt förutsättningar för hur de kommer att användas. En viktig aspekt av det är att se till att de klarar de temperaturer som krävs för att få dem rena, utan att tappa form. Du ser i våra tvättråd vilka temperaturer de är konstruerade för. Allt för att du ska få en kvalitet som gör dig nöjd under produktens hela livstid.

Självklart är de plagg som har högst krav på sig godkända för industritvätt enligt ISO 15797:2018. Har du frågor om vårt kvalitetsarbete så tveka inte att höra av dig.

Läs mer om våra slitstarka produkter