Brodyr – ett sätt att marknadsföra er

 

Brodyr är ett sätt att profilera era arbetskläder. Med ert företags logga inbroderat på plagget blir ert teams arbetskläder unika för just ert team. Uniformerna kan även bli mer personliga med t.ex. era anställdas namn broderat på bröstet.

 

Varför brodyr?

 

En brodyr ger ett intryck av kvalitet och exklusivitet, är mycket hållbar och har oftast en längre livslängd än plagget som den blivit broderad på. Det är ett hållbarare och mer långvarigt alternativ till tryck.

 

Vad kan jag brodera?

 

VAD ni vill brodera och VAR ni vill placera brodyren är helt upp till er. Med vår erfarenhet och kunskap om våra plagg vet vi vilka placeringar och storlekar som passar bra och vi delar självklart med oss av detta. Med er företags logga profileras ni på våra plagg. Med era anställdas namn blir era uniformer personliga inför era kunder. Med er input sköter vi hela processen åt er!

 

Hur gör jag en beställning?

 

När du lägger din order i webshoppen kan du skriva en kommentar i ordernoteringar om att du önskar brodyr. Vår orderavdelning kommer då kontakta dig för mer information och starta brodyrprocessen.

 

Har du redan köpt plagg som du vill brodera eller vill du lägga en beställning direkt via vår kundtjänst – kontakta oss här!

 

Det är en enkel process och finns du inom Stockholmsområdet levererar vi ofta dina broderade plagg personligen!

Prislista

TYP

 

Brodyr 1 färg-4 färg, storlek liten för vänster eller höger bröst, ärm etc

Mönsterkort (för ovan)

Brodyr stor för rygg

Mönsterkort (för ovan)

Återuppsättning vid repeatorder

 

Leveranstid brodyr 15 dagar

Frakt tillkommer, 195:- ex moms

PRIS SEK ex moms

 

95

1200

195

1500

300

Ladda ned prislistan HÄR.

Nöjda kunder

Brodyr Arbetskläder
Brodyr Arbetskläder
Brodyr Arbetskläder