Pikéer & toppar med tryck till superpris!

”Team up” med våra sköna pikéer och toppar!

Till och med juni fortsätter vi att ha SPECIALPRISER på våra pikéer och kortärmade toppar. Samt vi bjuder på tryck!149 kr/plagg + GRATIS VALFRITT TRYCK vid köp av 10 st pikéer eller toppar (ord. pris 249-299 kr/plagg).ERBJUDANDET gäller de vårigt fräscha färgerna WHITE och DUSTY PINK.Passa på att investera i profilering för ditt företag med plagg i fina kvalitéer till ett bra pris!

Bastopp i modal

Wear at Work - Topp i modalLadies Soft Short Sleeve är en enkel bastopp i det sköna materialet modal.Den är mjuk och len mot huden och ett skönt plagg att ha under sin arbetsuniform.Det går att tvätta i 60 grader och håller formen och färgen bra. Finns i färgerna vit och dusty pink.Modal är även ett bra miljöval!
Wear at Work - Piké - Dam

Skön piké i kammad bomull

Den klassiska pikétröjan är alltid ett bra val att bygga upp arbetsgarderoben med.Vår version är gjord i kammad bomull vilket gör den extra mjuk och skön mot huden.För att den ska vara följsam och skön att arbeta långa dagar i så har vi tillsatt en gnutta elastan.Läs mer om Ladies Polo Shirt och Mens Polo Shirt.     
 WAW piké kampanj För order och mer information, skriv till order@waw.se

Ladda ned kampanjen här >>