Allmänna Villkor

 

Våra Allmänna Villkor beskriver vad som gäller när du är kund hos oss. Här hittar du information om hur du beställer en produkt, leveranstider, frakt, priser, betalningsvillkor, dina rättigheter som kund samt hur du gör ett byte eller en retur om du inte är nöjd. Du hittar även info om vilken typ av information vi samlar in från dig när du blir kund samt vad den kommer att användas till.

 

 

Allmänt

Wear At Work AB, 559055-3920, säljer arbetskläder- och produkter genom vår webbutik till privatpersoner och företag. För att handla hos oss måste du vara myndig (18 år). Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn, personnummer/organisationsnummer samt annan nödvändig information för att fullfölja detta avtal registreras i vårt kundregister.

 

 

Beställning

Produkter beställs via Wear At Works webbutik. Vi hanterar er beställning så fort som möjligt och senast inom 48 timmar.

 

En beställning via webbutiken är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de varor du beställt. Skulle det vara så att en vara är slut i lager och inte kan levereras så meddelar vi dig detta så fort som möjligt.

 

Om du har frågor kring din beställning, är du välkommen att skicka e-post till vår kundtjänst på order@waw.se.

 

 

Beställning till annat land än Sverige

För närvarande fungerar webbutiken endast för beställningar inom Sverige. Bor du i ett annat land, vänligen kontakta vår kundtjänst på mail – order@waw.se – så hjälper de dig med orderläggning, fraktpriser och mer information.

 

 

Betalningsvillkor

Vi använder Klarna Checkout för alla betalningar vilket ger dig som kund en trygg och säker betalning samt möjlighet att välja mellan flera olika betalsätt.

 

  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via bank
  • Delbetalningar

 

För faktura gäller betalningsvillkoret 14 dagar för privatpersoner och 30 dagar för företag.

 

 

Priser

Samtliga priser i webbutiken är angivna i SEK exklusive moms (25 %). Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på priser.

 

 

Leverans

Vi skickar din order inom 1-5 arbetsdagar från att du mottagit orderbekräftelsen. Vi använder DHL för våra inrikesleveranser. Ordern skickas direkt till kundens angivna leveransadress. Finns kunden ej på plats återkommer DHL nästkommande vardag. Lyckas DHL ej nå mottagaren försöker de kontakta denne via SMS och/eller telefon samt via brev. Får de ej kontakt med mottagaren inom två arbetsdagar skickas sändningen i retur.

 

 

Frakt

En fraktkostnad på 95 kr (inom Sverige) tillkommer vid order under 3 000 kr exkl. moms. För närvarande fungerar webbutiken endast för beställningar inom Sverige. Bor du i ett annat land, vänligen kontakta vår kundtjänst på mail – order@waw.se – så hjälper de dig med fraktpriser och mer information.

 

 

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick, samt att samtliga lappar och tags måste sitta kvar. Kontakta kundtjänst på order@waw.se så skickar vi dig en returfraktsedel tillsammans med information hur du går tillväga för att skicka tillbaka varan. Wear At Work står för returfrakten och du står själv för returrisken.

 

 

Skadad eller felaktig vara

Är produkten du mottagit skadad eller felaktig kommer vi att byta ut varan ifråga utan dröjsmål. Kontakta kundtjänst på order@waw.se så skickar vi dig en returfraktsedel tillsammans med information hur du går tillväga för att skicka tillbaka varan. Wear At Work står för frakten.

 

 

Retur- och bytesrätt

Retur- och bytesrätt gäller inom 30 dagar från fakturadatum för varor i obruten förpackning, varvid fakturanummer skall anges. För att erhålla en returfraktsedel, maila till order@waw.se och ange;

 

  • Ordernummer
  • Vilka produkter som du vill returnera/byta
  • Adress varifrån returen ska skickas

 

En returfraktsedel mailas ut tillsammans med ett returdokument där uppgifter ska fyllas i om returen och bifogas i paketet. Återbetalning sker först efter att retur kommit oss tillhanda.

 

 

Reklamation

Meddelande om fel i vara lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Vid godkänd reklamation erbjuder vi en ny likadan, en likvärdig vara eller full återbetalning av varan. Kontakta kundtjänst order@waw.se.

 

Vid förlust eller transportskada vänd dig direkt till ansvarigt transportföretag. OBS! Innan kvittering av godset sker skall mottagaren själv kontrollera antal kollin mot fraktsedeln. Om antalet kollin ej stämmer och mottagaren ändå kvitterar godset ersätts inte förkommet gods.

 

Läs mer om dina rättigheter hos Allmänna Reklamationsnämden.

 

 

Återbetalning

Återbetalningar görs av Klarna så snart som vi, Wear At Work, mottagit och registrerat en retur.

 

 

Kunduppgifter

För att kunna handla i vår webbutik måste du ange de uppgifter som är obligatoriska vid kundregistreringen. Din e-postadress är viktig för att vi skall kunna bekräfta din order och informera om eventuella förändringar i din beställning. Vänligen kontrollera dina uppgifter varje gång du gör en ny beställning så den senaste informationen alltid är registrerad. Vi ger inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer.

 

Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår Integritetsspolicy.